måndag 8 oktober 2012

Idag på morgonen kom en pall till med samples...

En del av dom är på väg hem till mig nu.... Massor ca 5 fulla klädställningar har jag lämnat kvar... Tyvärr... Sjoppi sjoppi alla Stockholmare!
 
 
 
 
 

13 kommentarer:

  1. Så mycket jag vill ha......jag önskar jag inte hade så långt till de där outletsen. Skulle vara fint att bo någonstans mitt emellan Freeport och Barkarby :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var klart vet min resa från Bergslagen!

      Radera
  2. Många fina plagg MEN är allt i storlek 1?? Känns inte som nån stor ide att ta sig till Barkaby då...halsdukar kan ju vara intressant dock. Var det ett enhetligt pris för dem?

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Scarfs tex scarf scarf kostade 400:- andra assessorer mössor bälten osv 200:- det fanns en hel del sådant. Jag var verkligen tvungen att sålla bland det jag ville ha!

      Radera
    2. Tack Sofia! Hur var det med storlekarna på kläder?

      Radera
    3. Det var ju 1:or som vanligt i provkollektion. Men många av de ljuvliga klänningarna från hösten 09 passar en 38 som mig så jag lyckades plocka på mig 6! finklänningar... (mm...)

      Radera
    4. Oooh vilken lyllos du är :-)) Som 3a tror jag att det är kört tyvärr. Är bra sugen på att ta mig ut dit men egentligen behöver jag inget och borde minska i garderoben istället *glädjedödare*

      Tack snälla för info! KRAM

      PS. Ser fram emot bildbevis på dina 6 finklänningar :-)

      Radera
  3. Var det dit du skulle :)
    Va kul!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, fick sånt begär efter dina bilder! Men någon wildchild i royal fick jag inte tag i!

      Radera
  4. Ska bli kul att se vad det blev som följde med hem ;-) Jag var där också och såg faktiskt wild child i royal men jag var där kring kl 16.00.
    Så mycket fina saker som hängde där....mums.
    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh den hade jag gärna köpt hellst då med underlklänningen med! Massa fint fanns det jag fick verkligen sålla bland plaggen jag hittade.

      Radera
  5. Hej!

    Vet du vad scarfen på översta bilden med oranga fransar heter?

    Tack på förhand!

    //S

    SvaraRadera
  6. Jag minns inte har för mig att den heter Dalani eller något i den stilen... Jag ångrar faktiskt djupt att inte just den kunde följa mej hem!

    SvaraRadera