fredag 14 juni 2013

Rean tätnar...

Nu börjar rean tätna och jag har gjort en lista över vad jag vill hitta! Ska försöka låta bli att halka in på allt för många sidospår! Country-dreams, Zoovillage, Milk and Honey, Tintin-style, Best of brands, minzo och kanske någon mer  har redan skapliga reor redan.
Hodgepodge jumper är min våta dröm! Den vill jag ha lite procent på åtminstone men jag har varit nära att fullpris handla den vill jag lova!


Cabriolet scarf var jag nära att handla och det har gnagt mig lite sedan dess att den inte blev köpt för nu är den väck överallt!


Egotrip tröjan blev jag förälskad i på Heaven i Örebro en dag i vintras hoppas det finns en kvar till mig på 50% rea någon dag!


Smirk i hallonrött kompletterar i bengarderoben En Crochet-grandmas tror jag att jag lovade mig själv på förhandsvisningen!


Å så något vackert av Aunt Edna har lite svårt att prioritera i denna samlingen bara...Jag tränar på att bära kortare jumprar så denna vore inte fel!  

Jag har tre från listan på gång men vågar inte ropa hej... Sist hade jag sån otur när jag beställde från Zoovillage. (var bara tvungen att prova dem igen efter att ha råkat se en rabattkod med extra procent...)

Hodgepodge är det jag hoppas trilla över eller så får jag helt enkelt nöja mig med min svarta och avvakta att någon tröttnar!


En brokig blandning har hittat hit redan från ss-2013Och det är inte omöjligt att någon mer av dessa trillar in med en bra prislapp! (Ja jag hoppas på att hitta någon på 70% rea) men det vågar man nog bara drömma om - eller? 

Men som sagt fokus på den övre listan!


Det blir intressant att återblicka och se vad som verkligen flyttade in! Jag har nyligen bockat av aw2012 listan för mig själv och där återståtr inte så många önskningar! några bortsorterade några reashoppade och några traderade antagligen kommer jag känna mig helt klar med denna kollektionen med så småningom!4 kommentarer:

 1. Sommaren hinner knappt börja innan det Reas ut..:-) allt går för fort!! men visst är det lockande att klicka men jag ska försöka att "hålla mig" så länge jag kan ;-)
  Ha en fin fredag!
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej man kan lätt leva på förra sommarens garderob tills sommarrean börjar faktiskt. Dessutom kommer väl de första "höstkläderna" när som helst...Jag ska försöka att inte sväva ut från min prio-1-lista och jag tror att jag får välja bort därifrån med även halva priset är mycket pengar! Kram

   Radera
 2. Hoppas att du hittar drömjumpern snart.
  Här skulle jag gärna se att den vita Aunt Ednaponchon flyttade in, byxorna bor här och jag tror att de skulle må bra tillsammans.
  Kram

  SvaraRadera