söndag 26 februari 2012

Gamla godingar i vårväder!


Skrev häromdan att jag skulle visa hur vårigt det kan bli på en vecka! Här är samma fält som på de suddiga kappbilderna var snötäckta nu skiftar de åt grönt i vårsolen! Dock gäller det väl att inte ta ut någon seger i förskott för den snöiga vyen återkommer nog säkert en eller ett par gånger framöver... 


Har nu traderat även en grå variant av denna härliga tröja i alpackaull den är dock lite "tuffsig" så den behöver en uppfrächning... Är det någon som har någotbra tips? Den är för långhårig för den vanliga nopp maskinen. Borste och sax?


Klänningen från Hands of lover kollektionen har hängt här läääänge, den skulle behöva läggas upp några cm... Jag älskar tyget och tänker att den kommer att bli kvar trots att jag är dålig på att ha den på kroppen...
Kanske bara att ändra på det!








5 kommentarer:

  1. men såååå vackert! Du är verkligen traderachampion. :-D
    Här är en till som tittade på kür o går och mindes de gamla tiderna när man vallfärdade till Göteborg..

    kramar och ha en härlig söndag!

    SvaraRadera
  2. Men åh vad fint!!! Du är jättevacker i klänningen!

    SvaraRadera
  3. Den klänningen har jag med, men precis som hos dig har den blivit hängande. Tycker den är jättefin, men känner mig lite utklädd i den. Kanske för att ingen annan runt om kommer i långa klänningar?
    Du är jättefin i den!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jättesnyggt ju! Nu är det ju dessutom himla modernt med långa klänningar, så nu behöver du ju inte känna dig "ensam" längre heller.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för glada tillrop! Förstår precis vad du menar Fröken Abbe men som Tigern säger det gäller att intala sig att man bara är modern!

    SvaraRadera