lördag 20 april 2013

En kväll att sent glömma!

Detta inlägget trodde jag att jag tidsinställt på förmiddan men nä det låg kvar som utkast... Hur som helst en vecka går fort dessa bilderna är redan en vecka gamla de får avsluta min långa "bevakning av Odd Molly fun days! Möjligen visar jag vad jag shopsade i veckan med för från söndagen har jag bara några butiksbilder helt Molly OT



Middagen på hotellet var kanske inte den mest fashionabla... Servicen var väl inte riktigt föredömlig om man säger så! Sällskapet var betydligt bättre! Jag satt mellan Peggy och Lina toppentrevligt! Å att få se alla fina kläder det var ljuvligt vackra kvinnor i fantastiska outfits!





Sen var det ju det där med att bli fotad med den lingonburna kameran lite läskigt och obekvämt att hamna i rampljuset men när resultatet trillade in i mejlen så blir jag otroligt tacksam, fantastiskt att få bli fångad i Lingonlinsen! Passade på att knäppa några bilder jag med på några tjusiga kvinnor!











Kvällens moviestar!




Kvällen avsutades med ett intressant ragg och en trevlig efterfest, hoppas på fler fundays och förstås att jag uppfört mig tillräckligt väl för att få vara med igen!

PS om någon vill att jag ska ta bort någon bild från detta eller tidigare inlägg så hojta! 

2 kommentarer:

  1. Åsså strumporna Sofia - strumporna :))) Visst är Lingonet super på att få en att inte vara obekväm framför kameran! Hon har lärt mig massor.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jättefina Bilder!
    Dock har jag upptäckt att jag ser helpreggo ut på flera bilder i min röda klänning....jag får låtsas att det är ett partytrickatt jag kan spänna upp magen till en sjumånadersgraviditet:)
    Kramar!
    Önskar att jag haft mer tid att prata med dig!

    SvaraRadera