onsdag 17 april 2013

Odd Molly fw-2013 lite bilder på plaggen

 
UPTOMEISM
 
 
Tyvärr blev mina bilder från OMs showroom riktigt dåliga plockar ut några mindre suddiga här, ska kolla runt hos alla sen som lyckats bättre kanske samla en privat liten inspirationsmapp!
Två favoriter då Tröjan som Tigern provar här kommer i första släppet Juni - det är snart det! Den känns perfekt för min garderob - den vardagsfina!

 
Kappan som Rosen bär här var outstanding! dock är jag inte hundra på att den hamnar hos mig jag har en grön sedan tidigare och jag gissar att denne blir en dyrgrip trots att den känns något mindre exklusiv än sin föregångare... Men färgen den hallonröda Jag bara älskar den! I övrigt så hittade jag ett par småmönstrade leggings som jag blev förtjust i och faktiskt så fick LK mönstret i stort en nytändning för mig det som var lite faded out och en kofta med lite chanel-style i blått fick mitt hjärta att bulta lite fortare!
 
Fina byxor presenterades även i denna kollektion Kan säga att det senaste åtet varit byxornas år för mig och min mollyrob många inflytt, jag gillar den satsningen skarpt! Vem bestämde att jeans skulle vara bara likartade praktiska och sköna, de ska ju blinga med!
 
De tunna dunjackorna tror jag blir populäre en sån i den royalaktiga kulörten kan komma at hamna hos mig. Den virkade serien i marinblått var underbar, sen är det ju som vanligt så att få favoriter på vägen. Jag är inte eld och lågor ännu, inga riktiga hålla andan plagg men absolut en fin kollektion!

 
 

9 kommentarer:

 1. Kappan.....den älskar jag.....den var nästan det enda plagg jag fotade!!
  Bra att ni andra visar en del!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Visst fanns det mycket fint! jag gillade att de hade gjort så snygga vinterjackor och att man inte körde på samma stil som de senaste åren...kappan är så fin! Btw...jag har köpt "sina strumpor" här hemma idag :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tröjan/klänningen Tigern har ser fin ut, men ser dock lite rak ut i modellen tycker jag? Jag misstänker att jag är lite för kurvig för den...

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den hade lite dragsko i ryggen gillade att den var tunnstickad och lite följsam i "tyget"

   Radera
 4. Vilka fina bilder! Kul att träffa dig och få dela rum. Hoppas vi ses snart igen. Kramar

  SvaraRadera
 5. tycker bilderna blev bra och vilken toppensammanfattning du gjort! Kappan är underbar i färgen, men de gamla ännu finare. Klem

  SvaraRadera
 6. Ett helt rum med hur mycket fina skapelser som helst! Jag blev helt vimmelkantig:) Jag tycker också att det är roligt att de inte kör "samesame" på vinterjackorna utan faktisk kom med något nytt. Håller också med om att de tagit brallorna till en annan dimension.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. PS. Såg att du efterlyste Cavallini & Company. Adlibris har ett litet sortiment. Har shopsat tejp (vad annars) där i ursnygga plåtlådor. Klem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har handlat av adlibris men Cavallini&co verkar ha utgått när jag skulle beställa till mamma (Jag googlade fram det genast när du visade din låda!)

   Radera