lördag 25 maj 2013

Bildfrossa i vitsippebacken


 

Jag har haft en hög bilder i datorn i två veckor nu på vitsippor... Det är så jobbigt när man inte kan välja vilka som ska väljas, när det bara råkar ligga 100 bilder av ganska snarlik sort där i en mapp och det är hopplöst svårt att bestämma vad som kan raderas, vad som är lika, lika, samma osv... Hur som helst så måste några av dem ut i min dagboksblogg annars blir de bara en mapp i datorn och de är ju ett trevligt spontanstopp vid Överskottsbolaget mellan rondellen och macken en lördag i mitten av maj... Å vitsippor är allt bra vackra men hu vad svårt det är att återge mängdkänslan på bild!5 kommentarer:

 1. Vilka vitsippsbackebilder, här har de tyvärr blommat över alltför fort.
  Har du sett Ewa i Wallakjolen med röda rosor på Tradera, sitter och suktar men jag vet inte riktigt eller om jag bara är snål.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vitsippornas tid är snabbt över, men nu har jag fångat några i minnet! Kjolen har jag absolut spanat på men jag tvekar på om jag kanske skulle känna mig klädd i gardiner lite sound of music aktigt så där, hittar jag den på super fynd pris någon gång så kommer jag nog inte undan ;-)

   Radera
  2. Sofia!
   Just så är känslan men ändå kan jag inte riktigt sluta titta på den, men priset kunde vara lite billigare.
   Kramar

   Radera
 2. Svar
  1. Det var nog dina vitsippor som fick mig att parkera, kliva ur bilen och gå upp i backen! Tack för inspirationen! Kram

   Radera