tisdag 16 april 2013

I fredags... ankomsten!

Traskade in på hotellet vid lunchdax och mötte genast ett gäng Mollyister, kändes så välkomnande måste jag säga jag hade nog inte räknat med att träffa någon före Kornhamns torg, att liksom smyga in i gänget lite så där osynligt. Men plötsligt kände jag mig som en i gänget och välkommen med på en trevlig lunchstund istället!



TAVERNA Brillo
 Delade en pizza med härliga Fiona, hur ofta gör man det med någon man nyss träffat för först gången?






 Sen en tunnelbanetur till Gamla stan och Kornhamnstorg där Odd Mollys HK finns, småprat och spänd förväntan i kylan gruppfoto, inväntning av sena tåg, återseenden och nya kontakter.



















In i värmen... to be continued


7 kommentarer:

  1. det var fint att vi hade den där stunden på Brillo tycker jag. Kändes så bra sen och nu är det toppenkul att kolla vad som fastnat på bild hos alla! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst blev det en bra start! Åh det är så kul att kolla runt och se vad alla fångat med linsen! Fick just några toppen bilder av Lingon på mejlen av mig själv (personen som saknas på alla mina bilder!) kram!

      Radera
  2. Vilka fina bilder du tagit!! Ljuvliga!
    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det fanns mycket vackert framför linsen!

      Radera
  3. Underbart reportage och bilderna är fantastiska som vanligt. :) Tusen tack för en fin helg och det var så roligt att träffa dig igen.
    kramar

    SvaraRadera
  4. Mange fine bilder!! Tusen takk for en fantastisk helg:) Jeg håper vi treffes igjen.
    klem

    SvaraRadera
  5. Jättemysigt med lunchen på Brillo och det kändes så naturligt att vi delade bara sådär:)Supertrevligt att få träffa dig, önskar att vi kunde krympa vårt land lite!
    Kramar

    SvaraRadera